Tekst

h

Geen overbodige lappen tekst, maar woorden die precies zeggen wat u wilt overbrengen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Anita Boel is al jaren actief in de communicatiebranche. Of het nu een journalistiek product betreft, een webtekst of de inhoud van een brochure, ze weet als geen ander de boodschap op de juiste manier over te brengen.

Houdt uw organisatie of bedrijf een leuke activiteit, een bijzondere actie of wilt u iets anders aankondigen? Door haar jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk in medialand komt uw verhaal bij de juiste doelgroep terecht. Uw boodschap wordt duidelijk verwoord in een helder persbericht. Ook kunnen wij een nieuwbrief  verzorgen in een schrijfstijl die past bij uw bedrijf en indien nodig aangevuld met passend beeldmateriaal.

Wij gaan uit van een basistarief van 75 euro per uur (excl. btw). Voor grotere klussen of periodiek terugkerende opdrachten hanteren wij uiteraard een nog scherpere prijs.

Gezien de talloze mogelijkheden en uiteenlopende eisen en wensen van de opdrachtgevers bezoekt Anita Boel u graag voor een gesprek om alle mogelijkheden te bespreken.

.