Fotografie

Wij verzorgen op professionele wijze beeldmateriaal voor bedrijven, instellingen, kranten, magazines, websites, brochures en vakbladen. Maar ook voor een mooi portret of leuke fotoshoot van uw kinderen kunt u bij ons terecht.

Onze specialisaties:

Bedrijfsfotografie

Een beeld zegt soms meer dan duizend woorden. Om direct een goede indruk te maken, zijn goede bedrijfsfoto’s daarom van essentieel belang.

Uw bedrijf is uniek en FotoTekst.nl weet precies hoe dit vastgelegd moet worden; oog voor detail, creatief en zeer veelzijdig. Of het nu gaat om een uitgebreide reportage of het fotograferen van een eindproduct, wij denken graag met u mee. Ook voor portretten van uw medewerkers, beeldmateriaal voor het personeelsblad, reclamecampagnes of een advertorial bent u bij FotoTekst aan het juiste adres.

Gezien de talloze mogelijkheden en uiteenlopende eisen en wensen van de opdrachtgevers bezoekt FotoTekst.nl u graag voor een gesprek om alle mogelijkheden te bespreken. Vervolgens wordt dit gesprek vertaald in een vrijblijvende offerte.

Productfotografie

Foto’s van uw producten nodig voor uw website of drukwerk? Pak het professioneel aan en schakel FotoTekst.nl in. Wij hebben de juiste apparatuur en kennis in huis om uw product zo optimaal mogelijk in beeld te brengen. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Portretfotografie

Een mooi portret van uw kinderen, gezin of de gehele familie? FotoTekst.nl verzorgt het graag. Ons sleutelwoord hierbij is spontaan. Er wordt dan ook vaak gefotografeerd op een buitenlocatie. Vooral kinderen voelen zich hier veel beter op hun gemak, dan onder een paar grote studiolampen.

EEN MOOI PORTRET; ALTIJD LEUK OM CADEAU TE GEVEN